LOOkX & janssen cosmetics

Producten

LOOkX

LOOkX gaat diep in de dermis van de huid, voor snelle huidverbeterende resultaten. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huid-verbetering begint, op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

LOOkX Skincare

Alle LOOkX producten zijn ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging en make-up, door een team beautyprofessionals dat deze behoefte en passie met hen deelt.

– Derma effect
– Direct resultaat
– Werkzaam in de epidermis en de dermis
– Unieke huidverzorgende make-upcollectie

LOOkX Skincare is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere huidverzorgingsmerken. Wie de producten probeert, ontdekt algauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuilgaan die voor werkelijke resultaten zorgen. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huid-verbetering begint, op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

LOOkX Make-up

Op zoek naar een trendy en verzorgende make-up? De Make-up producten van LOOkX zijn verkrijgbaar in high fashion kleuren, zorgen voor een frisse uitstraling en zijn snel en makkelijk in gebruik.

De make-up producten van LOOkX bevatten natuurlijke en verzorgende ingrediënten en is zeer vriendelijke voor de huid!
Karakteristieke eigenschappen:

– Innovatieve formules
– Niet op dieren getest
– Natuurlijke verzorgende ingrediënten
– Huidvriendelijk
– Parfumvrij of bevatten allergenen vrije parfum

LOOkX is heel anders dan de andere regulieren make-up merken. LOOkX biedt namelijk voordelen waar u veel profijt van zal hebben. LOOkX make-up is namelijk een verlengstuk van uw dagelijkse huidverzorging, door haar ‘caring’ eigenschappen;

– Moisturizing & hydraterend
– Pre- en anti ageing
– Anti oxidant & bescherming
– Verzorgend

boek jouw behandeling 

Het is tijd voor ontspanning