LOOkX skincare & mesoestetic

Producten

LOOkX

LOOkX gaat diep in de dermis van de huid, voor snelle huidverbeterende resultaten. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huid-verbetering begint, op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

LOOkX Skincare

Alle LOOkX producten zijn ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging en make-up, door een team beautyprofessionals dat deze behoefte en passie met hen deelt.

– Derma effect
– Direct resultaat
– Werkzaam in de epidermis en de dermis
– Unieke huidverzorgende make-upcollectie

LOOkX Skincare is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere huidverzorgingsmerken. Wie de producten probeert, ontdekt algauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuilgaan die voor werkelijke resultaten zorgen. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huid-verbetering begint, op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

mesoestetic

Mesoestetic is een toonaangevend merk op het gebied van 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐜𝐨𝐬𝐦𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚. Ze hebben een breed assortiment dat elk huidprobleem kan behandelen. Mesoestetic heeft meer dan 30 jaar ervaring met gepatenteerde formules. De producten bevatten hoge concentraties actieve werkstoffen die heel goed met elkaar samenwerken om zo het mooiste resultaat te behalen. ⁠

boek jouw behandeling 

Het is tijd voor huidverbetering