Sinterklaas is bijna weer in het land en voor je het weet ben je de kerstboom aan het opzetten. Kortom de gezelligste tijd van het jaar is in aantocht. Hoog tijd dus om te ontdekken wat dit jaar niet op je verlanglijstje mag ontbreken!blog_nws_jnss-2_advent-minic_xmas

De LEUKSTE KERSTKALENDER is er weer!
Met JANSSEN COSMETICS Christmas Advent Calendar was aftellen tot Kerstmis nog nooit zó leuk!
Achter elk luikje zit namelijk een ampul of verzorgingsproduct verstopt… Hoe fijn is dat! Een ampul bevat actieve werkstoffen en geeft de huid een mega boost.
Start op 1 december met het openmaken van het eerste luikje en bereid je huid voor op de feestdagen!

Chritsmas Advent Calendar € 49,95

blog_nws_jnss-3_gn_lipmask_xmas

JANSSEN COSMETICS Goodnight Lipmask is een nachtmasker voor gladde, volle lippen. Ook overdag te gebruiken als SOS-verzorging. De formule zorgt ervoor dat vooral droge, broze lippen weer kunnen ademen. Goodnight Lipmask geeft de lippen perfecte gladheid en sensueel volume.
* Fijn smeltende textuur
* Verzacht de droge en broze huid van de lippen
* Hersteld de vochtbalans
* Geeft een zijdezacht gevoel
* Preventieve bescherming
* Verbetert het lip volume
Goodnight Lip Mask € 25,-

LOOkX Make-up Londen City Bag 
3._BLOG_NWS_Christmas_Bags_LONDON_met_inhoud
Speciaal voor de feestdagen hebben wij een fantastisch make-up tasje. In het tasje zitten producten waarmee je een volledige make-up look kunt creëren, van een natuurlijke tot een feestelijke make-up look voor de feestdagen.
Perfect cadeau idee!
Je bespaart ook nog eens een hoop geld!
Totaalwaarde London make-up bag € 74,45
NU € 39,95
Inhoud: Mascara Ultra Lash – Exclusive eyeliner Deep black matt – Creamy eyeshadow desert – Lip & blush stick cosmopolitan – Make up bag Londen   

 


Eyeshadow palette into the wild!
Het palette bevat drie nieuwe kleuren uit de Wild life Collectie en drie kleuren uit het bestaande assortiment. De tinten zijn uitermate geschikt om03_SOCIAL_MEDIA_500PIX_PALETTE avontuurlijke looks te creëren. Van een alledaagse look tot dé ultieme kerst look. Iedereen kan een passende look creëren met dit oogschaduw palette vol aardetinten.

Eyeshadow palette into the wild € 34,95

* Wil je graag tips over het aanbrengen van make-up en weten wat echt goed bij jou past? Je kunt bij Beauty el Mare ook terecht voor een persoonlijk make-up advies.