Na ruim 4 jaar fijn aan huis gewerkt te hebben gaat Beauty el Mare verhuizen naar een pand in Waddinxveen op Staringlaan 16. Hierbij zal ik schoonheidssalon Enya overnemen: de salon die voorheen in dit pand gevestigd was.

De afgelopen 3 weken is er volop geklust in de nieuwe salon en ik kan jullie vertellen… het is onwijs mooi geworden! Ben je ook nieuwsgierig hoe het is geworden?! Kom snel langs voor een heerlijke behandeling.thumbnail_IMG_9984

Wat kan je verwachten bij Beauty el Mare op de nieuwe locatie?

Dat de salon helemaal anders wordt kan je al aan de foto’s zien. De huisstijl van Beauty El Mare krijgt ook direct een ander jasje. Zo zijn er nieuwe huisstijlkleuren, is er een nieuw logo én gaat de website binnenkort onder handen genomen worden. Allemaal hele leuke veranderingen dus!

Daarnaast is er binnenkort een nieuwe behandeling in de salon te boeken:

MICRODERMABRASIE!

Wat houdt microdermabrasie in?
Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van vergrote poriën, ondiepe littekens en een doffe of matte teint. Een behandeling geeft de bovenste huidlaag een intensieve peeling. Door middel van een vacuümtechniek worden steriele microkristallen over de huid gezogen, dit geeft een licht schurend gevoel, alsof er zand over de huid geschuurd wordt, zodat een jongere, frissere huid tevoorschijn komt. Door het regeneratie vermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Beauty el Mare!

 

thumbnail_IMG_0121

Tot snel!

Liefs Marleen