De LOOkX Wild flower Collectie draait om beauty, kracht en vrijheid. Natuurlijke looks met mooie kleuraccenten die je laten stralen en een extra boost zelfvertrouwen geven! De producten met zachte tinten en geweldige lip kleuren zijn eindeloos te variëren terwijl de huid als bonus extra verzorging krijgt.

Oogschaduw
LOOkX Eyeshadow (van links naar rechts) Nr.01 Honey bee pearlNr.02 Secret garden pearl en Nr.03 Rose petal pearl+. De oogschaduws zijn hoog gepigmenteerd en bevatten vitamine E en bijenwas ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen. Met deze krachtige kleuren creëer je prachtige oogschaduw looks met een subtiele finish.

Blush
De LOOkX Blush Nr.04 Hot pink is een prachtige roze blush die ook te gebruiken is als oogschaduw, een mooie warmtebron voor elke ooglook. De intensiteit is naar eigen wens te bepalen, omdat de blush perfect op te bouwen is. De formule bevat vitamine E en beeswax (bijenwas) om geschikte verzorging en bescherming te bieden voor de huid.

Eyeliner
LOOkX Exclusive eyeliner Nr.12 Denimblue pearl is een waterproof eyeliner die verzorgende ingrediënten en speciale kleurpigmenten bevat die direct voor een optimale dekking zorgen. Dankzij de Smarttouch gripzone ligt hij lekker in de hand en de zachte textuur van de eyeliner laat zich gelijk na het aanbrengen gemakkelijk blenden.
Houd je meer van een strakke lijn? De punt van dit potlood kun je slijpen wanneer je de onderkant van de eyeliner verwijdert, zo blijft hij scherp voor een snelle perfecte eyeliner.

Mascara
LOOkX Ultra lash mascara maakt de wimpers direct dikker en voller voor een prachtige, intense oogopslag. De verzorgende vitamines C en E geven de wimpers direct een heerlijke volle laag verzorging. De mascara droogt snel en geeft niet af gedurende de dag.

GLOSS27Lippen
De Wild flower Collectie bevat twee hoog gepigmenteerde LOOkX crème lipsticks: Nr.18 Sweet fig pearl en Nr.102 Coral bouquet matt. Naast deze prachtige crème lipsticks bevat de collectie ook een heldere LOOkX lipgloss met parelpigmenten: Nr.27 Fierce fuchsia.

De lipsticks en lipgloss kunnen los van elkaar gedragen worden, maar zijn ook prachtig over elkaar heen voor een opvallende lip make-up.

Deze producten bestaan voor 85% uit natuurlijke ingrediënten, zoals wonderboomolie en vitamine E, waardoor de lippen soepel aan blijven voelen.

Poeder
LOOkX Sun protector powder duo geeft je gezicht, hals en decolleté een gezonde, gouden gloed en de nodige UV-bescherming. Bovendien bevat deze fijne zonnepoeder moisturizing ingrediënten en een natuurlijke antioxidant die bescherming bieden tegen huidveroudering.

Wist je dat?
Xelly Cabau van Kasbergen twee make-up looks heeft gecreëerd met de Wild flower Collectie ter inspiratie.

‘In full bloom’: krachtige look met roze als warmtebron.
‘Keep growing’: stylish oogmake-up look met vrolijke lipkleur.

She is like a wild flower. Beautiful, fierce & free!

TRENDSET2