Nu bij ons verkrijgbaar: de nieuwe ‘Wild life trendcollectie’ van LOOkX Make up.

De nieuwe Wild life trendcollectie zit vol verrassingen en is geïnspireerd door de natuur, in het bijzonder de kleurencombinaties van de landschappen in Zuid-Afrika. Deze collectie is uniek, afwisselend en draagbaar!

Wild life
Met de producten met aardetinten creëer je prachtige passende looks voor elke gelegenheid. Ga bijvoorbeeld voor een natuurlijke look met focus op jouw flawless skin of ga voor een verleidelijke glanzende oogmake-up met matte lippen. Jij zult tijdens het najaar knallen met deze fantastische nieuwe collectie!

Meer dan make-up
LOOkX Make up verfraait niet alleen, de producten hebben ook een verzorgende werking. De make-up behoort tot categorie dermo cosmetics. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, beschermen en huidveroudering tegengaan.

Limited edition producten

Oogschaduw
LOOkX Eyeshadow (van links naar rechts) No.25 Savanna sand pearl, No.26 Jungle gold pearl, No.27 Urban moss pearl en No.28 Rainforest wood pearl. De nieuwe LOOkX Eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd en geven een glanzende finish. De formules bevatten vitamine E en bijenwas, ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen.

Creamy eyeshadow
LOOkX Creamy eyeshadow Desert is een vloeibare waterproof oogschaduw die ook als oogschaduw primer te gebruiken is. Het blijft langdurig zitten zonder zich op te hopen in de plooitjes: ideaal bij hangende of verslapte oogleden. De formule bevat speciale parelpoederextracten die een verzorgende, verzachtende werking hebben en huidveroudering tegengaan.

Eyeliner
LOOkX Exclusive eyeliner No.19 Magnet grey is een waterproof oogpotlood op basis van special kleurpigmenten die direct voor een optimale, metallic matte dekking zorgen.
De zachte textuur van de eyeliner laat zich gelijk na het aanbrengen gemakkelijk blenden. Houd je meer van een strakke lijn? De punt van dit potlood kun je slijpen met de ingebouwde puntenslijper, zo blijft hij scherp voor een snelle perfecte eyeliner.

Lipstick & Lipgloss
LOOkX Lipstick No.25 Metallic rose pearl, Lipstick No.104 Wild safari matt en Lipgloss No.04 Violet pearl houden de lippen zacht maar stralend.
Deze hoog gepigmenteerde crème lipsticks en heldere gloss met parelpigmenten kunnen los van elkaar gedragen worden, maar ook over elkaar voor een opvallende lip make-up. De formule bestaat voor 85% uit voedende ingrediënten, zoals wonderboomolie en vitamine E, waardoor de lippen soepel aan blijven voelen.

Mascara
LOOkX Mascara boost+ zorgt niet alleen voor volume maar bevat ook een verzorgend booster complex, voor écht verlengde en dikkere wimpers. Dagelijks gebruik verhoogt het natuurlijke groeitempo van jouw wimperhaartjes, waardoor ze langer en voller worden. De wimpers voelen soepel aan en zijn gegarandeerd klontvrij.

Poeder
LOOkX Natural velvet mineral powder is een finishing powder met talgabsorberende deeltjes. Het fixeert je foundation en matteert glimmende zones. Het biedt direct bescherming tegen verouderende vrije radicalen, onder andere met de krachtige antioxidant vitamine E.

Kom langs om de nieuwe trendcollectie te bewonderen en voor make-up advies